Cash free Zone

All betalning sker med kort. Vi tar EJ emot kontanter!

Om Connect Stockholm

Här trivs såväl barnfamiljen som den budgetmedvetne resenären med siktet inställt på Stockholms sevärdheter. Connect Hotel Stockholm erbjuder billiga lösningar anpassade för att passa alla. Ta chansen du också!

Connect Hotel Stockholm slog upp portarna i september 2007 och ligger i nära anslutning till Stockholmsmässan och Älvsjö pendeltågstation, varifrån resan till Stockholm Central tar tio minuter. Från denna station går det direkttåg till Friends Arena samt buss till Globen.

Hotellet har 60 rikligt utrustade standardrum. Därutöver finns 35 Quick Sleep-rum, som passar den mycket prismedvetne resenären. Det finns möjlighet att kombinera de två rumstyperna till ett Connecting Room, det vill säga ett rum med förbindelsemöjlighet. Vi tar tyvärr inte emot kontanter som betalning vid incheckning!

Billigt boende i Stockholm med modern stil

Hotellet är inrett i en luftig, modern stil med rumskorridorer som inspirerats av Stockholm.

Vår högteknologiska värld avspeglas även i hotellet. I alla rum och publika ytor finns trådlös Internetuppkoppling tillgänglig utan kostnad. I lobbyn finns en stationär gästdator med utskriftsmöjligheter.

Omsorg om miljön är mycket viktigt för oss. Vi värmer upp varje rum för sig för att spara naturens resurser. Vårt miljötänkande går även igen i valet av matvaror och sängkläder.

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett boende i Stockholm som är både miljövänlig och håller hög kvalitet!

Connect Hotel Stockholm är ett rökfritt hotell.

Här kan du besöka Stockholmsmässans hemsida:www.stockholmsmassan.se

Våra rum på Connect Stockholm


Quick Sleep Rum

Denna rumstyp är perfekt för den budgetmedvetne resenären. Rummen saknar fönster, men är välskötta och bekväma i sin enkelhet. Dusch, WC och bastu finns i korridoren, och delas med andra Quick Sleep-gäster. Gratis trådlös Internetuppkoppling finns tillgänglig. Quick Sleep-rum finns för upp till 2 personer. Hårfön finns tillgängligt i de gemensamma toaletterna. Fri parkering ingår i mån av plats.

Standard Rum

Standardrummen har ljusa väggar, helkaklade badrum, ekgolv och behaglig möblering i svala färger. Alla rum har LCD-TV. Gratis trådlös Internetuppkoppling finns tillgänglig. Standardrummen är anpassade för två personer, men en extrasäng kan ställas in mot en avgift.

Standardrum Plus

Denna rumstyp är som våra standardrum men är också utrustad med mindre kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare. Perfekt om man önskar stanna flera nätter.  Rummet har även helkaklade badrum, ekgolv, ljusa väggar och behaglig möblering i varma färger. All rum har LCD-TV och trådlös internetuppkoppling. Extrasäng finns tillgänglig för tredje person mot extra kostnad.

Fyrbäddsrum

Fyrbäddsrummen har helkaklade badrum, ekgolv, ljusa väggar och behaglig möblering i varma färger. Alla rum har LCD-TV och trådlös internetuppkoppling. I denna rumstyp finns två twin sängar och en våningssäng. Rummet är uppdelat på två rum med dörr emellan. Perfekt för både familjen som för kompisgänget.

Bistro & Bar

Hotellets bar och bistro är belägen i loungen, som vi kallar Vardagsrummet. Detta öppna rum med modern, skandinavisk inredning ger våra gäster bland annat möjlighet att botanisera bland svensk- och engelskspråkig litteratur. Denna öppna lösning med lounge och bistro i ett är ett unikt och genomgående drag vid Connect Hotels.

Vardagsrummets atmosfär är välkomnande utan att vara påträngande – en utmärkt plats för såväl informella möten som en drink efter arbetet.

Öppettider

Frukost serveras mellan 06.30-09.30 på vardagar och 07.00-10.00 på lördagar, söndagar och helgdagar. Vi erbjuder en kontinental frukost i lugn miljö.

Mat från barmenyn serveras mellan kl. 11:00 till 22:00.

Erbjudanden

Early Booking

Boka tidigt och få 10% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 14 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.

Bo 2 nätter och få 5% rabatt

Bo 2 nätter och få 5% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 3 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.

Bo 3 nätter och få 10% rabatt

Bo 3 nätter och få 10% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 3 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.

Long Sleep

Våra Long Sleep rum (Standard rum) hyr du 30 dagar i taget för endast 9995 SEK inkl. moms. I priset ingår ett ljust och luftigt rum med helkaklat badrum utrustat med vattenkokare, kylskåp och mikrovågsugn. I priset ingår även trådlös internetuppkoppling och kontinental frukost varje dag. Vi städar rummet och byter lakan en gång per vecka. Vill du parkera i vårt parkeringshus kan du även månadshyra en plats för tusenlappen jämnt. På hotellet finns möjlighet att tvätta och stryka kläder. Vi har även matservering och bar. Connect Hotel Stockholm ligger i Älvsjö, 200 meter från Stockholmsmässan och pendeltågstationen. Resan till Stockholm C tar endast 8 minuter. Ovan pris avser en person.

Kontakta oss på telefon 08-4200 3000 eller via reservation@connecthotels.se för mer information.

Week Sleep

Våra Week Sleep (Standard rum) rum hyr du 7 dagar i taget för  3500 SEK inkl. moms för 1 person och 4200 SEK inkl. moms för 2 personer. I priset ingår trådlös internetuppkoppling och en kontinental frukost varje dag. Vi städar rummet dagligen. Vill du parkera i vårt parkeringshus kan du även hyra en plats för 120 SEK/dygn. På hotellet finns möjlighet att tvätta och stryka kläder. På hotellet finns möjlighet att tvätta och stryka kläder. Vi har även matservering och bar. Connect Hotel Stockholm ligger i Älvsjö, 200 meter från Stockholmsmässan och pendeltågstationen. Resan till Stockholm C tar endast 8 minuter. Bokningen gäller endast för 7 nätter åt gången och kan ej avbokas kostnadsfritt mitt under vistelsen.

Kontakta oss på telefon 08-4200 3000 eller via reservation@connecthotels.se för mer information.

Hitta till oss

Götalandsvägen 218
125 44 ÄLVSJÖ

Parkering
Vi erbjuder garage i direktanslutning till hotellet. För bokning av garageplats vänligen ring oss.

Kontakta oss

Använd formuläret nedan för att kontakta oss på stockholm@connecthotels.se eller ring 08-42 00 3000.

Ditt namn *

Din e-postadress *

Ämne

Ditt meddelande