Vigsel & partnerskap

Ska du och din partner ut och flyga och vill passa på att gifta er eller ingå partnerskap? Vi på Connect Hotel Skavsta hjälper er gärna med arrangemanget och ser till att det blir en dag ni inte glömmer.

Vi erbjuder en avgränsad plats i vår lounge som är belägen sex meter ovanför hotellets entré. Loungen har en fin utsikt varifrån ni kan beskåda flygplanens avfärd och ankomst till Skavsta flygplats.

Vigselförrättare

Ni är själva ansvariga för att ordna och kontakta vilken vigselförrättare ni önskar. Vi ger er självklart tips på personer i Nyköping samt vart ni kan vända er. Vi rekommenderar att ni först kontaktar oss och undersöker om det finns ledigt för en ceremoni, sedan att ni kontaktar vigselförrättaren och slutligen skickar en bokningsförfrågan till oss via mail:skavsta@connecthotels.se. För att boka vigselförrättare klicka på följande länk: http://www.nykoping.se/Omsorg–hjalp/Vigsel/
Det kommer att behövas 2 st vittnen som är över 18 år och har giltig legitimation med sig. Har brudparet inte möjligthet till vittnet så brukar vi kunna lösa det ändå.

Paketpriser

Priset varierar beroende på hur många som kommer att delta i ceremonin. Nedan följer en beskrivning på vad som ingår i de olika paketen.

Paket 1 (för 2-6 personer) SEK 1995
– Tillgång till avskärmad del i Loungen
– En flaska champagne alternativt alkoholfritt mousserande vin
– Skagensnittar
– Laxsnittar
– Fruktfat

Paket 2 (för 7-12 personer) SEK 2895
– Tillgång till avskärmad del i Loungen
– Två flaskor champagne alternativt alkoholfritt mousserande vin
– Skagensnittar
– Laxsnittar
– Fruktfat

Paket 3, endast lokal SEK 1000

Rekommenderade tid för vigslar är 10,00 – 22,00. För ytterligare information, kontakta oss på telefonnummer 0155-220 220.