Connect Skavsta

Boka din vistelse nu

Connect Hotel Skavsta

Cash Free Zone

All betalning sker med kort. Vi tar EJ emot kontanter!

Hundvänligt

Hundar är välkomna till oss mot en extra avgift. Ring eller maila oss för mer information.

Biljard

Sänk 8:an medan planen landar på andra sidan gatan! Köerna finns i receptionen mot id-kort som deposition.

Parkering

Hotellparkering ligger i anslutning till hotellet. Vi erbjuder rabatt på parkering Terminal nära.

Skavsta byggnad

Om Connect Hotel Skavsta

Hitta din fristad mitt i resstressen! Hotellets läge och dess rymliga, moderna design gör det till ett utmärkt val för såväl affärsresenärer som familjer.

Du hittar oss vid Skavsta flygplats utanför Nyköping, endast 75 meter från terminalen med goda kommunikationer till Stockholm. Hotellet har 145 rum av olika storlekar, från Quick Sleep-rum för den budgetmedvetne till businessrum med balkonger.

I Vardagsrummet, ett inglasat rum med en takhöjd på upp till 13 meter, finner du hotellets reception och restaurang. Sex meter ovanför entrén finns en lounge med utsikt, varifrån du i lugn och ro kan beskåda flygplanens avfärd och ankomst till flygplatsen.

Hotellets korridorer har namngivits efter olika destinationer och är färgsatt samt dekorerad med bilder utifrån temat.

Miljömedveten mötesplats

Connect Hotel är ett av Sveriges mest miljömedvetna hotell. Hänsyn till miljön har tagits i såväl stort som smått, från uppvärmning till val av sängkläder. Uppvärmningen sker med hjälp av berg- och solvärme. Hotellet har möjlighet att anpassa sig efter beläggning, vilket innebär att rummet automatiskt släcks ned när du lämnar det.

Kaffe och lättare förtäring finns tillgängligt i Vardagsrummet dygnet runt.

Vissa möten och idéer blir bättre av att genomföras utanför den traditionella kontorslokalen. Hotellets konferensrum är ett utmärkt alternativ när du vill ha en mer tillåtande och flexibel mötesmiljö. De passar för alla typer av mindre möten och konferenser och uppmuntrar till nytänkande.

Connect Hotel Skavsta är ett rökfritt hotell.

Miljömedvetet hotell

Våra rum

Quick Sleep Rum

Denna rumstyp är perfekt för den budgetmedvetne resenären. Rummen saknar fönster, men är välskötta och bekväma i sin enkelhet. Dusch, WC och bastu finns i korridoren, och delas med andra Quick Sleep-gäster. Gratis trådlös Internetuppkoppling finns tillgänglig. Quick Sleep-rum finns för upp till 2 personer. Hårfön finns tillgängligt i de gemensamma toaletterna. Fri parkering ingår i mån av plats.

Quick Sleep 4-Bädd

Plats för 1-4 personer. Dessa rum är idealiska för budgetresenären. Quick Sleep-rum är enkla, men ändå bekväma. De nedre våningssängar är 90 centimeter bred och de bästa våningssängar är 90 centimeter bred och du bäddar sängen med lakan som redan finns på sängen. De delade dusch och toaletterna finns i hotellkorridoren. Kostnadsfri trådlös internetuppkoppling. Kontinental frukost och handdukar ingår i rumspriset.

Standard Familjerum

I standard familjerummen finns två 90 centimeter breda sängar och två 70 x 170 centimeter sängar(Dessa sängar på 70 x 170 är passande för barn). Rummen har helkaklade badrum och WC. Kostnadsfri trådlös internetuppkoppling. Kontinental frukost ingår i priset.

Familje Largerum

I familje Largerummen finns två 90 centimeter breda sängar och en våningssäng med 90 x 200 centimeter breda sängar som Du/Ni får bädda själva med lakan som finns i rummet. Rummen har helkaklade badrum och WC. Kostnadsfri trådlös internetuppkoppling. Kontinental frukost ingår i priset.

Business dubbelrum

I dessa rum finns dubbelsäng – 180cm bred säng, LCD-tv, ett rymligt skrivbord, fåtölj, och ett helkaklat badrum med dusch och WC. Unikt för denna rumstyp är att det även finns en möblerad balkong. Kostnadsfri trådlös internetuppkoppling. Kontinental frukost ingår i priset.

Bistro & Bar

Hotellets restaurang finns i Vardagsrummet, där såväl restaurang som reception är belägna. Rummets takhöjd och storlek gör det till en inbjudande och behaglig plats.

Vardagsrummets design är mycket modern och typiskt skandinavisk, med mycket ljus och behagliga färger. Här finns gott om tillfällen till avkoppling. Du kan dricka Ditt morgonkaffe i loungen med utsikt över flygplatsen, eller sitta där i kvällssolens sken – som Du behagar.

I rumspriset ingår en kontinental frukost. Då flertalet av hotellets gäster är resenärer med tidiga avgångar att passa, öppnar hotellets restaurang tidigt om morgnarna.

meny-skavsta-host-2022

dryck-connect-hotel-skavsta-host-2022

Öppettider Restaurang

Frukost

Frukost serveras mellan 05.30 – 10.00 varje dag. 

Middag

Köket öppnar kl. 18:00.

Barmeny

Enklare barmenyn serveras mellan kl. 11:00 till 01:00.

Hitta till oss

General Schybergs Väg 23
611 92 NYKÖPING

Parkering
Vår närmaste granne är långtidsparkeringen och parkeringshuset ligger bara på 50 meters avstånd från hotellet. Klicka här för mer information om parkeringsavgifter.

Aktuella erbjudanden

Early Booking

Boka tidigt och få 10% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 14 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.
Erbjudande

Bo 2 nätter och få 5% rabatt

Bo 2 nätter och få 5% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 3 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.
Erbjudande

Bo 3 nätter och få 10% rabatt

Bo 3 nätter och få 10% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 3 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.
Erbjudande