Om oss

Connect Hotels bedriver hotellverksamhet på 5 enheter och grundades 2005 av Finn Andresen och Thomas Söderlund. Hotellen är: Connect Hotel Arlanda, Connect Hotel Stockholm (Stockholmsmässan), Connect Hotel Skavsta, Connect Hotel City i centrala Stockholm samt Connect Hotel Kista (Kistamässan). Connect Hotels har totalt 632 rum och drygt 1100 bäddar. Bolaget är medlem i Visita och följer därmed till fullo Visitas etiska program.

Vår Affärsidé
Connect Hotels står för ett medvetet och modernt kvalitetskoncept. Vi finns placerade på strategiska lägen och erbjuder ett stilrent boende med varm atmosfär till ett attraktivt pris.

Våra kärnvärden
Connect Guest, Connect Atmosphere och Connect Clean.

Våra ledord
Glädje, Engagemang och Stolthet.

Vår strategi
Strategin är att fokusera oss på att erbjuda hotell med varm lounge atmosfär och hemkänsla. Med hjälp av att vår värdegrund och våra ledord används vid rekrytering, introduktion, information(personalhandbok), utvecklingssamtal, möten, utbildning, personalfester m.m. skall vi få en engagerad personal som med glädje och stolthet ser till att våra gäster får en varm vistelse på våra hotell.

Huvudkontor
Isafjordsgatan 7
164 40 Kista
Tel +46 8-4200 3000

Fastighet/teknik – Ägare, Thomas Söderlund
HR/Lön, Heli Kugel
Ekonomi, Cecilia Lehman

Våra hotelldirektörer/operativa chefer
Connect Hotel City, Fredric Svanell
Connect Hotel Stockholm, Malin Lundström
Connect Hotel Skavsta, Pontus Carlzon
Connect Hotel Arlanda, Gustaf Söderlund
Connect Hotel Kista, Malin Lundström