CSR

CSR

På Connect Hotels tar vi ansvar även för sådant som sker utanför hotellets väggar. Vi strävar efter att vara en medveten hotellkedja och arbetsplats med omtanke. Detta ser man genom en rad olika samarbeten som Connect Hotels står för idag och då främst med Barncancerfonden som våra hjärtan klappar lite extra för. Vi anser att alla företag kan vara med och påverka på olika nivåer och vi har satt vår. För oss är det viktigt att kunna ge våra gäster och vår personal möjligheten att vara med och verka för en bättre värld – en värld utan barncancer. Därför skapar vi förutsättningarna och är med och påverkar samt bidrar genom ett antal olika aktiviteter under året.
Våra ledord är engagemang, glädje och stolthet. Att kunna vara med och påverka, ger dessa ord en högre mening och starkare betydelse för oss och vi tror även att detta samarbete kommer att stärka vårt team inom kedjan.

Om Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Efter att ha arbetat i drygt 30 år med att fler ska överleva klarar sig idag cirka 80 procent av barnen. Så sent som på 1970-talet var förhållandena de omvända. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige – helt utan bidrag från stat, kommun eller landsting. Detta kan endast ske tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll vilket garanterar att pengarna alltid går till rätt ändamål. Barncancerfondens plusgironummer är 90 20 90-0.