safe-to-visit-dig-2

Bo säkert på Connect Hotels

Vi på Connect Hotels följer oavbrutet utvecklingen kring Corona-viruset. Våra tankar är med alla de människor och företag som drabbats i denna jobbiga tid. Stort fokus ligger på att säkerställa att våra gäster och medarbetare känner sig trygga i den situation som uppstått.
Alla våra hotell är fortsatt öppna med vissa justeringar bland annat i restaurangutbud och vi gör allt vi kan för att leva upp till de förväntningar våra gäster och medarbetare har på oss som företag. Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och övriga länders rekommendationer samt agerar snabbt på de förändringar som sker och krävs.
Likt våra kollegor i branschen har vi förstärkt våra rutiner kring städning och desinficering av rum och allmänna ytor och ser till att våra medarbetare ständigt uppdateras kring eventuella förändringar. Vi har justerat antalet sittplatser i matsalar och lounger för att skapa större avstånd mellan borden.

- Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder.
– Hosta och nys i armvecket.
– Undvik att röra ögon, näsa och mun.
– Handsprit finns utplacerat vid alla allmänna ytor på hotellet. Om det saknas, säg till i receptionen så åtgärdar vi det omedelbart.
– Vi desinficerar dörrhandtag, toaletter, handfat och allmänna ytor flera gånger per dygn.

Kontakt
Joakim Landén
VD
joakim@connecthotels.se