Cash free Zone

All betalning sker med kort. Vi tar EJ emot kontanter!

om Connect Arlanda

I närheten av Arlanda flygplats finns ett litet, välkomnande hotell. Det första som möter dig är den solfjäderformade byggnaden med sina avlånga flyglar.

Vid ankomst kliver du rakt in i det rymliga Vardagsrummet, ett inglasat rum som rymmer hotellets reception, lounge, restaurang och bar, med en takhöjd närmare nio meter. Här finns fåtöljer för avkoppling, hög- och lågbord, soffa och storbilds- tv. Den öppna spisens varma sken bidrar till hotellets atmosfär.

Bo på hotell vid Arlanda

Hotellet har 131 rum i olika storlekar och är ett av Arlandas mest miljömedvetna. Uppvärmningen sker med hjälp av berg- och solvärme. Hotellet har möjlighet att anpassa sin uppvärmning efter beläggning, vilket innebär att rummet automatiskt släcks ned när du lämnar det.

De gäster som vill tillbringa en eftermiddag i golfens värld har möjlighet att göra detta i närheten av hotellet, då Arlandastads golfklubb är belägen alldeles inpå knutarna.

parkering_bild
Vi erbjuder långtidsparkering för 449 kr per vecka i samband med minst en övernattning

Läs mer om vår långtidsparkering

Connect Hotel Arlanda är beläget på Lindberghs gata nr 10 cirka fem kilometer från Arlanda flygplats och cirka 40 kilometer från Stockholm.

Hotellet är rökfritt.

Våra rum på Connect Arlanda


Familjerum

I Familjerummen finns två ihopsatta enkelsängar samt en våningssäng där nedre delen är 140cm bred och övre delen är 90cm bred. Bäddning av övre våningssäng görs på egen hand. Oljade ekgolv, skrivbord, stol, LCD-tv och helkaklat badrum med dusch och WC.

Superior Twin

I Superior twin-rummen finns två ihopsatta enkelsängar, terrass, vattenkokare, te och kaffe, oljade ekgolv, skrivbord, stol, LCD-tv och helkaklat badrum med regndusch och WC.

Standard Twin

I Standard twin-rummen finns två ihopsatta enkelsängar, oljade ekgolv, skrivbord, stol, LCD-tv och helkaklat badrum med dusch och WC.

Standard Queen

I Standard queen-rummen finns en dubbelsäng, oljade ekgolv, skrivbord, stol, LCD-tv och helkaklat badrum med dusch och WC.

Standard Single

I Standard Single-rummen finns enkelsäng, skrivbord, LCD-tv och helkaklat badrum med dusch och WC.

Long Sleep

Long sleep rum är ca 16 kvm stor rum med en 160 cm bred säng. Rummet är utrustad med LCD TV, skrivbord, mini kök och har eget badrum. Mini köket har spis, häll, mikrovågsugn och vattenkokare. . Wi-Fi ingår. Tillgång till bastu utan kostnad. Städning en gång per vecka. Frukost ingår i priset. För bokning längre än 3 veckor vänligen kontakta reservation@connecthotels.se

Bistro & Bar

Hotellets restaurang och bar är belägna i Vardagsrummet. Detta är ett för Connect Hotel unikt drag, där de vanligtvis skarpa gränserna mellan lounge, restaurang och bar har fått ge vika för en öppen, välkomnande miljö.

I Vardagsrummet kombineras en modern, skandinavisk stil med avkoppling och hemkänsla. Här kan Du läsa tidningen i skenet från den öppna spisen, eller koppla av i soffan med en drink.

connect-hotel-arlanda-meny-host-2022

I rumspriset ingår en kontinental frukost. Då flertalet av hotellets gäster är resenärer med tidiga avgångar att passa, öppnar restaurangen tidigt om morgnarna.

Öppettider

Frukost serveras mellan 04.00 – 10.00 på vardagar, och 04.00 – 10.30 på lördagar, söndagar och helgdagar.
Middag serveras mellan 18. 00 – 22. 00 måndag till söndag.
Mat från barmenyn serveras mellan kl. 11:00 till 22:00.

Erbjudanden

Early Booking

Boka tidigt och få 10% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 14 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.

Bo 2 nätter och få 5% rabatt

Bo 2 nätter och få 5% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 3 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.

Bo 3 nätter och få 10% rabatt

Bo 3 nätter och få 10% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 3 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.

Hitta till oss

Lindberghs Gata 10
195 61 ARLANDASTAD

Parkering och långtidsparkering
Hotellet erbjuder fri parkering i samband med övernattning.
Långtidsparkering för 449 kr per vecka i samband med övernattning. Behöver ej förbokas som boende.

Kontakta oss

Använd formuläret nedan för att kontakta oss på arlanda@connecthotels.se eller ring 08-42 00 3000.

Ditt namn *

Din e-postadress *

Ämne

Ditt meddelande