Om oss

Connect Hotels bedriver hotellverksamhet på 5 enheter och grundades 2005 av Finn Andresen och Thomas Söderlund. Hotellen är: Connect Hotel Arlanda, Connect Hotel Stockholm(Stockholmsmässan), Connect Hotel Skavsta, Connect Hotel City i centrala Stockholm samt Connect Hotel Kista(Kistamässan). Connect Hotels har totalt 593 rum och drygt 1000 bäddar. Bolaget är medlem i Visita och följer därmed till fullo Visitas etiska program.

Vår Affärsidé
Connect Hotels står för ett medvetet och modernt kvalitetskoncept. Vi finns placerade på strategiska lägen och erbjuder ett stilrent boende med varm atmosfär till ett attraktivt pris.

Våra kärnvärden
Connect Guest, Connect Atmosphere och Connect Clean.

Våra ledord
Glädje, Engagemang och Stolthet.

Vår strategi
Strategin är att fokusera oss på att erbjuda hotell med varm lounge atmosfär och hemkänsla. Med hjälp av att vår värdegrund och våra ledord används vid rekrytering, introduktion, information(personalhandbok), utvecklingssamtal, möten, utbildning, personalfester m.m. skall vi få en engagerad personal som med glädje och stolthet ser till att våra gäster får en varm vistelse på våra hotell.

Huvudkontor
Götalandsvägen 218
125 44 Älvsjö
Tel +46 8-4200 3000
Fax +46 8-749 61 70

Fastighet – Ägare, Thomas Söderlund
Drift – Ägare, Finn Andresen
Revenue Manager, Petra Emtner
HR/Lön, Sofia Hellström
Ekonomi, Lotta Weideskog

Våra hotellchefer
Connect Hotel City, Sanna Siljedahl
Connect Hotel Stockholm, Sanna Siljedahl
Connect Hotel Skavsta, Pontus Carlzon
Connect Hotel Arlanda, Gustaf Söderlund
Connect Hotel Kista, Sevasti Rikoudi