Cash free Zone

All betalning sker med kort. Vi tar EJ emot kontanter!

Om Connect Kista

Connect Hotel Kista är ett modernt och väl beläget hotell i hjärtat av Kista. Med bara en kort promenad till huvudkontoren för många stora IT-företag, Kista Science City, Science Tower, Kista centrum och Kistamässan, är läget perfekt för företagsbesökare samt besökare för mässan. Hotellet har 112 rum i olika storlekar, från enkelrum för den mest prismedvetne till större rum med minikök och matbord för den långtidsboende affärsresenären. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi och varje hotellrum har en egen accesspunkt samt trådbundet internet. Alla rum på Connect Hotel Kista har stilren och modern design och är inredda med fotokonst. Rummen har trägolv, continentalsängar med förhöjd sovkomfort och en TV med specialfunktioner. Badrummen har regndusch och hårtork. Hotellet har ett välutrustat gym med relaxavdelning och bastu, en restaurang och en loungebar med öppen spis. Andra faciliteter som erbjuds är inomhusgarage, bagageförvaring och värdeskåp. Vi erbjuder mötes- och konferensfaciliteter för grupper upp till 100 personer. Nu har ni även möjligheten att stiga av/på flygbussarna från Arlanda som stannar vid Kistamässan.

Våra rum på Connect Kista


Superior Queen

Superior Queen har en 140cm säng, LCD tv och skrivbord. Konst på väggarna från Young Art – enbart för Connect Hotels. Mosaik i badrummet, regndusch och ekparkett. Trådbundet Internet för snabbare uppkoppling finns tillgänglig.

Superior Twin

Superior Twin har två 90cm sängar, LCD tv och skrivbord. Konst på väggarna från Young Art – enbart för Connect Hotels. Mosaik i badrummet, regndusch och ekparkett. Trådbundet Internet för snabbare uppkoppling finns tillgänglig.

Kitchenette Queen

Kitchenette Queen har en 140cm säng, LCD tv, skrivbord samt en Kitchenette där det finns Micro, Kyl, diskho och köksutrustning. Konst på väggarna från Young Art – enbart för Connect Hotels. Mosaik i badrummet, regndusch och ekparkett. Trådbundet Internet för snabbare uppkoppling finns tillgänglig. Detta rum lämpar sig för långtidsboende.

Kitchenette Twin

Kitchenette Twin har två 90cm sängar, LCD tv, skrivbord samt en Kitchenette där det finns Micro, Kyl, diskho och köksutrustning. Konst på väggarna från Young Art – enbart för Connect Hotels. Mosaik i badrummet, regndusch och ekparkett. Trådbundet Internet för snabbare uppkoppling finns tillgänglig. Detta rum lämpar sig för långtidsboende.

Cabin

Denna rumstyp är perfekt för den budgetmedvetne resenären. Rummen är fönsterlösa, men saknar inget i övrigt. Ekparkett och helkaklat badrum med dusch. Rummet har en 80 cm bred enkelsäng och LCD-TV. . Trådbundet Internet för snabbare uppkoppling finns tillgänglig.

Lägenhet

Lägenhet 30-35 kvm med dubbelsäng 160cm. LCD TV, skrivbord, kök med diskmaskin, kyl, frys, mikrovågsugn och köksutrustning. Wi-Fi ingår. Tillgång till gym och bastu samt tvättstuga utan kostnad. Städning en gång per vecka. Frukost kan inkluderas mot en avgift. För bokning längre än 3 veckor vänligen kontakta reservation@connecthotels.se

Bistro & Bar

Vårt kök har noggrant tagit fram ett flertal olika alternativ av menyer för lunch och middagar. Det finns a la carte alternativ för mindre sällskap till olika bufféer för sällskap om 20 eller fler. Vid specifika önskemål kan vi i många fall vara flexibla och skräddarsy menyer.Hotellets bistro och bar finner du i direkt anslutning till receptionen. Här ges våra gäster möjlighet att koppla av i en cool loungemiljö med både moderna och klassiska inslag. Vardagsrummets atmosfär är välkomnande utan att vara påträngande – en utmärkt plats för såväl informella möten eller för en drink efter arbetet.

Meny_Drink_Connect_Kista
Menu a la carte Kista

Öppettider

Frukost serveras mellan 06.30 – 09.30 måndag-fredag och 7.00-10.00 lördag-söndag. Vi erbjuder en kontinental frukost med lite småvarmt i lugn miljö.
Mat från barmenyn serveras mellan kl. 11:00 till 01:00, alla dagar i veckan, och vår a la carte meny finns tillgängligt från 18.00-22.00 måndag-torsdag.

Erbjudanden

Bo 3 nätter och få 10% rabatt

Bo 3 nätter och få 10% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 3 dagar före ankomst. Bokningar återbetalas ej och kan inte om- eller avbokas. Kreditkort/betalkort debiteras i samband med bokningen. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.

Early Booking

Boka tidigt och få 10% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 14 dagar före ankomst. Bokningar återbetalas ej och kan inte om- eller avbokas. Kreditkort/betalkort debiteras i samband med bokningen. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.

Hitta till oss

Isafjordsgatan 7
164 40 KISTA

Kontakta oss

Använd formuläret nedan för att kontakta oss eller ring 08-42 00 3000.

Ditt namn *

Din e-postadress *

Ämne

Ditt meddelande