Connect Hotel City söker extra receptionist

Vi söker nu dig som är kreativ, driven och vill vara med och skapa minnesvärda vistelser för våra gäster.

Att jobba som receptionist hos oss betyder att du genom Engagemang, Glädje & Stolthet alltid finns till hands för våra gäster och skapar goda relationer. Genom din personlighet bidrar du dessutom till en avslappnad och respektfull stämning mellan kollegor och team.

Kvällstid är det stort fokus på mat och dryck, därför är det viktigt att du har ett genuint intresse av mat och servering samt är naturligt duktig på försäljning, tycker om att jobba väldigt varierat och ser hellre möjligheter än problem.

Du är självklart trygg med att arbeta ensam när det är lugnt på hotellet men trivs allra bäst när hotellet är fullbokat och vi har som mest att göra.
Självklart måste du behärska både svenska och engelska väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete eller serviceindustrin. Goda kunskaper i PMS- system, gärna HS 8. Gymnasial utbildning.

Vi ger dig möjligheten att få utvecklas inom vår familjära och snabbt växande kedja, som idag består av fem hotell. Vi erbjuder dig en arbetsplats där bl a mångfalds- & hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och där du själv får stora påverkningsmöjligheter till att fritt skapa vår atmosfär som får alla att trivas.

Tjänsten är extra vid behov men garanterat dag/kväll varannan helg med start omgående.

Ansökan:
Vi tar emot din ansökan via mail jobb@connecthotels.se
Märk din ansökan ”Extra City”.

Sista ansökningsdag 2017-09-25. Dröj inte med din ansökan då rekrytering kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.

Lön: enligt kollektivavtal
Extra vid behov dag/kväll/helger

connecthotels