Du hittar våra tillgängliga jobb nedan!

Connect Hotels söker frukostvärdinna/värd

1 plats.
Connect Hotels består av 5 stycken hotell som är belägna vid Stockholmsmässan i Älvsjö, Kungsholmen, ute i Arlandastad, på Skavsta flygplats samt i Kista.

Vi söker nu en morgonpigg medarabetare till vårt frukostteam!

Tjänsten är fördelat på två av våra hotell, Connect City på Kungsholmen och Connect Stockholm vid Älvsjömässan både vardagar och helger vid behov. Hotellen har 110 respektive 95 rum i olika storlekar, och dess rymliga, moderna design samt läge gör det till ett utmärkt val för såväl affärsresenärer som familjer.

Vi söker dig som är ansvarsfull, kvalitetsmedveten och som bidrar till utvecklingen av vår frukostupplevelse.
Du är, förutom glad och morgonpigg en kreativ person som är van att ge professionell och personlig service som avspeglas i ditt möte med gäster och kollegor. Du hjälper till att skapa arbetsglädje, ordning och reda och har en positiv inställning.

I arbetet ingår upp- och avdukning av frukostbuffén, diskplock, disk samt viss städning i restaurangens lokaler. Uppackning av varor och förberedelser för nästa dag när frukosten är undanplockad.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt att vi gärna ser att du har tidigare erfarenhet av serviceyrken.
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete med trevliga kollegor inom en expanderande hotellkedja. Du får en unik möjlighet till att påverka produkten vi levererar med rätt attityd och variation då det sista gästen möter innan utcheck är ett besök i frukosten.

Du som nu är sugen på en ny utmaning med ambition att förändra och göra vår frukost till något utöver det vanliga. Du sätter alltid våra gäster i fokus, och du gör det med Engagemang, Glädje och Stolthet!
Välkommen med din ansökan.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är förlagd på våra 2 Stockholmshotell. Arbetstid varierar både vardagar/helger.

Ansökan
Sista ansökningsdag 20-12-17
Ange referensnummer: Frukostvärdinna till Connect
Vi tar emot ansökan via epost: jobb@connecthotels.se

Arbetsgivare
Connect City AB
11247
Stockholm
Tel: 08-441 02 20
Fax: 08-441 02 30
E-post: jobb@connecthotels.se
Mer information på http://www.connecthotels.se

Besöksadress
Alströmergatan 41
Stockholm