Bokningsvillkor

För individuella bokningar hos Connect Hotels.

Villkor för boende

Vid bokning via vår hemsida skickas en bokningsbekräftelse per e-post till den adress som angivits vid bokningstillfället. Vid incheckning ska bokningsbekräftelsen kunna uppvisas vid förfrågan. Det är gästens ansvar att kontrollera så att bokningsuppgifterna på bokningsbekräftelsen stämmer. Är något felaktigt är det gästens ansvar att kontakta hotellet snarast möjligt för rättelse.

 

Avbokning / ändring / betalning

Alla förfrågningar gällande ändring eller avbokning av en befintlig bokning ska ske via e-post till hotellet.

 

Villkor för Flexible Rates och avtalspriser

Connect Hotels förbehåller sig rätten att reservera/debitera en summa som motsvarar kostnaden av första natten.

Fri avbokning till och med ett dygn innan ankomstdatum.

 

Sen incheckning

Garantera din bokning genom att uppge betalningsinformation, så håller vi ditt rum hela natten.
Vid sen avbokning eller vid utebliven ankomst debiteras 100% av värdet på den första natten.

 

Villkor för kampanjpriser och boka tidigt-rabatter

Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokning. Av- och ombokning är ej möjligt att göra kostnadsfritt.
Ingen del av det förskottsbetalade beloppet återfås vid senare av- och ombokning. Rummet är garanterat för sen ankomst.

 

Incheckning / utcheckning

Incheckning är från klockan 15.00 på samtliga Connect Hotels. Receptionen är bemannad dygnet runt alla dagar i veckan. Eventuella synpunkter och anmärkningar på rummen meddelas till receptionisten snarast efter incheckning för åtgärd.
Utcheckning på samtliga Connect Hotels är senast klockan 12.00 på avresedagen. Vid senare utcheckning, vänligen kontakta receptionen för eventuell tilläggsavgift.

 

Skadegörelse / rökning på rummet

Gästen eller den betalningsansvarige för rummet är ansvarig för eventuell skada på rum, utrustning eller lokaler tillhörande hotellet, till följd av oansvarigt uppträdande.
Samtliga gästrum på Connect Hotels är rökfria och överträdelse kommer att debiteras gästen med SEK 1500 för saneringskostnad.

 

Ansvar för egendom

Hotellet ansvarar inte för egendom som förvaras i hotellrum eller i hotellets lokaler.

 

Hotellet har rätt att neka boende

Hos oss sover och vilar människor på dygnets alla timmar. Det är därför viktigt att, under alla tidpunkter på dygnet, visa hänsyn och inte skrika eller springa i korridorerna. Av denna anledning, samt för personalens och gästernas säkerhet förbehåller vi oss rätten att neka boende. Skäl för vårt beslut kan vara uppförande och/eller fysiska/psykiska tillstånd som stör eller skapar oro bland de andra gästerna eller att full betalning för boendet inte kan erläggas.

 

Force Majeure

Strejk, lockout, eldsvåda, explosion, krig eller liknande krigstillstånd, väsentliga inskränkningar i leveranser eller andra omständigheter utanför hotellets kontroll, berättigar hotellet att häva avtalet utan skyldighet att utge skadestånd.

 

Övrigt

Trots att alla ansträngningar görs för att se till att information på vår webbplats är aktuell och korrekt, kan hotellet inte ta något ansvar för eventuella förluster som direkt eller indirekt har uppstått till följd av användningen av denna information och/eller vår hemsida.