Boka
Connect
City
Boka
Connect
Stockholm
Boka
Connect
Skavsta
Boka
Connect
Kista
Boka
Connect
Arlanda

Om Connect Arlanda

I närheten av Arlanda flygplats finns ett litet, välkomnande hotell. Det första som möter dig är den solfjäderformade byggnaden med sina avlånga flyglar.

Vid ankomst kliver du rakt in i det rymliga Vardagsrummet, ett inglasat rum som rymmer hotellets reception, lounge, restaurang och bar, med en takhöjd närmare nio meter. Här finns fåtöljer för avkoppling, hög- och lågbord, soffa och storbilds- tv. Den öppna spisens varma sken bidrar till hotellets atmosfär.

Bo på hotell vid Arlanda

Hotellet har 131 rum i olika storlekar och är ett av Arlandas mest miljömedvetna. Uppvärmningen sker med hjälp av berg- och solvärme. Hotellet har möjlighet att anpassa sin uppvärmning efter beläggning, vilket innebär att rummet automatiskt släcks ned när du lämnar det.

De gäster som vill tillbringa en eftermiddag i golfens värld har möjlighet att göra detta i närheten av hotellet, då Arlandastads golfklubb är belägen alldeles inpå knutarna.

parkering_bild
Hotellet erbjuder fri parkering i samband med övernattning. Vi erbjuder även långtidsparkering för 299 kr per vecka i samband med minst en övernattning. Långtidsparkering utan övernattning kostar 400 kr för 7 dagar.

Connect Hotel Arlanda är beläget på Lindberghs gata nr 10 cirka fem kilometer från Arlanda flygplats och cirka 40 kilometer från Stockholm.

Hotellet är rökfritt.

Våra rum på Connect Arlanda


Familjerum

Dessa stilrena familjerum på 20 kvm, är modernt inrett och har helkaklade badrum med golvvärme, oljade ekgolv med golvvärme, ljusa väggar, större LED-TV samt en Iphone docka med klockradio. För Din säkerhet har vi även installerat sprinklersystem på alla hotellrum och korridorer.

Två 90cm breda sängar och en våningssäng där nedre delen är 140cm bred och övre delen är 90cm bred. Bäddning av övre våningssäng görs på egen hand.

Extra Large

I Extra Large-rummen finns två 80 centimeter breda sängar, skrivbord, fåtölj, helkaklat badrum med dusch och WC. Unikt för denna rumstyp är en cirka 18 kvadratmeter stor möblerad balkong i sydvästläge med utsikt över Arlandastads golfbana.

Superior Double

I våra Superior Double finns två 80 centimeter breda sängar, fåtölj, LCD-tv, helkaklat badrum med dusch och WC samt golvvärme.

Large

I Large-rummen finns två 80 centimeter breda sängar, fåtölj, LCD-tv och helkaklat badrum med dusch och WC.

Medium

I Medium-rummen finns skrivbord, fåtölj, LCD-tv och helkaklat badrum med dusch och WC. Sängen är en 140 cm bred s.k. Grand Lit-säng.

Small

I Small -rummen finns enkelsäng, skrivbord, LCD-tv och helkaklat badrum med dusch och WC.

Bistro & Bar

Hotellets restaurang och bar är belägna i Vardagsrummet. Detta är ett för Connect Hotel unikt drag, där de vanligtvis skarpa gränserna mellan lounge, restaurang och bar har fått ge vika för en öppen, välkomnande miljö.

I Vardagsrummet kombineras en modern, skandinavisk stil med avkoppling och hemkänsla. Här kan Du läsa tidningen i skenet från den öppna spisen, eller koppla av i soffan med en drink.

I rumspriset ingår en kontinental frukost. Då flertalet av hotellets gäster är resenärer med tidiga avgångar att passa, öppnar restaurangen tidigt om morgnarna.

a la carte menu Connect Arlanda

Öppettider

Frukost serveras mellan 04.00 – 10.00 på vardagar, och 04.00 – 10.30 på lördagar, söndagar och helgdagar.
Middag serveras mellan 18. 00 – 22. 00 måndag till söndag.

Erbjudanden

Early Booking

Boka tidigt och få 10% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 14 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.

Bo 2 nätter och få 5% rabatt

Bo 2 nätter och få 5% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 3 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.

Bo 3 nätter och få 10% rabatt

Bo 3 nätter och få 10% rabatt på Flex-priset, gäller fram till 3 dagar före ankomst. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Ingen förskottsbetalning debiteras. Kan bara bokas direkt på vår webbplats, frukost ingår.

Hitta till oss

Lindberghs Gata 10
195 61 ARLANDASTAD

Parkering och långtidsparkering
Hotellet erbjuder fri parkering i samband med övernattning.
Långtidsparkering för 299 kr per vecka i samband med övernattning.
För er som ENBART vill utnyttja vår långtidsparkering, kostar det 400 kr/vecka ink. transfer till och från Arlanda flygplats.
Bokning och registrering av bilen sker på plats i hotellets reception, och behöver EJ förbokas.

Kontakta oss

Använd formuläret nedan för att kontakta oss eller ring 08-591 200 50.

Ditt namn *

Din e-postadress *

Ämne

Ditt meddelande